Rabu, Februari 23, 2011

TAIB dikatakan Jutawan di Malaysia

Mentang-mentanglah mau Pilihan Raya Negeri Sarawak ada sahaja tuduhan yang tidak berasas kepada Ketua Menteri Sarawak. Nak tahu juga sape disebalik Sarawak Report ni.. Ape pasal asyik nak menJAHANAMkan Taib Mahmud.


Artikel ini Sumandak dapat dari rakan blogger yang sememangnya sentiasa mengerahui siapa Taib Mahmud. Rajahmas dapat mematahkan tuduhan liar Sarawak Report melalui artikel Malaysiakini.


Tuduhan tidak berasas Sarawak Report kepada Taib kononnya Taib tersenarai jutawan di Malaysia tapi dalam artikel Malaysiakini.. 20 individu di Malaysia yang tersenarai jutawan tidak ada satu pun nama Taib Mahmud dan 3 nama Melayu yang ada bukan bangsa Melanau.. Jadi di apa bukti Sarawak Report yang mengatakan Taib ni jutawan... ada lagi kah senarai bayangan jutawan yang dirujuk oleh Sarawak Report sehingga Taib dikatakan jutawan.


Nak buat tuduhan pun biarlah praktikal dan bukannya satu ilusi berunsurkan politik berunsurkan kepada fitnah yang cuba hendak menJAHANAMkan reputasi Ketua Menteri Sarawak. Sekarang ni rakyat Malaysia nak info yang berfakta dan praktikal kalo setakat fitnah baik janlah masukkan dalam dunia siber ni... rugi ja...


Apa pun Taib Mahmud, Anda telah berjaya menjadi Ketua Menteri Sarawak dengan bukti pembangunan yang kini dinikmati rakyat Sarawak.


Tiada ulasan:

SaYaNG KInaBaLU - BamBOO OrchesRTa

KENunIkaN ANaK2 MudA KINaBalu yaNg MenGguNaKan AlaT MuZik TraDisIonal SePerti BamBU unTuk MenYamPaikAn LagU SAYANG KINABALU....JOM DeNGAR...(SiaP ba Lagi DiIRinggi DeNgaN Tarian SumaZau)

SiLIk SiLIk do mATo NU

ISAI BOH GIA NGARAN NU SUMANDAK KOH TALAWA KATARIK GINAWOKU SILIK SILIKAN MATOKU MIAGAL "SUMANDAK SANDAKAN"