Isnin, November 10, 2008

PerSIaPAN MaJLIs PerPIsaHAn

Hari ni Sumandak entah macam mana dengan hati yang rela nak jadi MC masa majlis Perpisahan..... tak sangka sungguh yang selama ni kalo boleh pekenakan orang je... mungkin nak bagi kenangan terakhir dengan Ketua Jabatan yang hanya 3 hari saja lagi bersama kami di Jabatan...... (sedih bila nak cakap pasal ni)..... Tapi orang kata setiap pertemuan pasti ada perpisahan... patah tumbuh hilang berganti.....

Ape pun memang tujuan Sumandak n3 blog ni nak lepaskan tension dah lah memikirkan persiapan majlis Perpisahan kena lagi siapkan 3 report nak bagi bos kat cawangan Sumandak kerja......due date esok pagi b4 10.00 pagi..... nampak gayanya siap tapaulah kerja di rumah dan buat sampai pagi (hehehe itu pun kalo tak ngantuk).....

Yang penting kena enjoy masa buat kerja.... masa yang sama Sumandak tak sempat pula lagi nak jenguk-jenguk blog rakan-rakan yang sama-sama berjuang menegak kebenaran demi BANGSA,AGAMA dan NEGARA...Tak pe lah Sumandak bagi sokongan 100% kat rakan-rakan untuk terus berjuang sebab BAPA kepada PEMFITNAH Blog dah bebas dari tahanan ISA.... skarang ni dia dah dabik dada kononnya beliau benar dalam isu yang dia bawa......KITA TUNGGU DAN LIHAT kebenaran pasti terserlah juga akhirnya.....

2 ulasan:

Muhammad Azli Shukri berkata...

perpisahan tidak dapat dielakkan saudara..

sumandak bayu berkata...

Salam Bro....

Sememangnya perpisahan memang tak dapat dipisahkan itu sebabkan kita kena hargai setiap saat, detik, masa dan waktu bersama orang yang sayangi, hormati dan kasihi...

SaYaNG KInaBaLU - BamBOO OrchesRTa

KENunIkaN ANaK2 MudA KINaBalu yaNg MenGguNaKan AlaT MuZik TraDisIonal SePerti BamBU unTuk MenYamPaikAn LagU SAYANG KINABALU....JOM DeNGAR...(SiaP ba Lagi DiIRinggi DeNgaN Tarian SumaZau)

SiLIk SiLIk do mATo NU

ISAI BOH GIA NGARAN NU SUMANDAK KOH TALAWA KATARIK GINAWOKU SILIK SILIKAN MATOKU MIAGAL "SUMANDAK SANDAKAN"