Jumaat, Disember 26, 2008

BeNarKah PeMilik NaMa AdiBAhAhmAd PeNgaNUt IsLam AtaU.......

3 minggu yang lepas Sumandak mendapat respon daripada rakan di dalam Chatroll BPN b4 Sumandak out Station, masa tu memang blog AdibahAhmad dah dihighlightkan menghina Islam siap dengan gambar yang dipaparkan dalam blog dia....

Dijadikan cerita Sumandak bagi tau kat teman tu bagi tempoh dia 7 hari letak komen kat blog dia sama ada dia ni dah dianiaya ke atau sebaliknya.... tub-tub bila Sumandak balik dari kerja kat BULETIN TV3 hari ni dah menyiarkan blog dia... Sumandak ape lagi macam bloggers lain gak ( reaksi yang sama dengan BroKulatlapok).... geram bukan kepalang... marah bukan alang-alang rasanya melebihi ketinggian GUnUng KinAbALu...

RasaNya ape yang Abidah ni dapat ye menghina agama dia sendiri... DiHArap Kerajaan dapat tangani segera masalah ini kerana ia betul-betul dah TALABIH sudah cakap orang Sabah....

Kemarahan Orang Islam belum lagi dia rasa kot.....

RAKAN-RAKAN BPN marikita flag blog ini kerana dengan jelas dah menghina ISLAM :
http://adibahahmad.blogspot.com/

2 ulasan:

@LiYaNNuaR berkata...

aiseh bro.. sya cuba nak masuk blog tu... dah tak bole masuk... sgt kerugian... :(

sumandak bayu berkata...

Salam @Li

Blog tu dah kena gam memang tak dapt masuk..... tapi bila hang masuk pun bikin sakit mata je... baik lagi kita pi lihat pemandangan indah di bumi Malaysia ni

SaYaNG KInaBaLU - BamBOO OrchesRTa

KENunIkaN ANaK2 MudA KINaBalu yaNg MenGguNaKan AlaT MuZik TraDisIonal SePerti BamBU unTuk MenYamPaikAn LagU SAYANG KINABALU....JOM DeNGAR...(SiaP ba Lagi DiIRinggi DeNgaN Tarian SumaZau)

SiLIk SiLIk do mATo NU

ISAI BOH GIA NGARAN NU SUMANDAK KOH TALAWA KATARIK GINAWOKU SILIK SILIKAN MATOKU MIAGAL "SUMANDAK SANDAKAN"