Rabu, Ogos 13, 2008

PKR vs PETUGAS MEDIA

Boleh percaya ke kenyataan PKR tak akan mengasari petugas Media macam yang berlaku kepada jurugambar Guang Ming Daily pada 3 Ogos 2008. Rasanya n sebagai gimik je kepada petugas media. AWAS SAMSENG PKR macam iklan along "Saya bukan along tapi nak tolong", tolong ape nye tetap nak simbah cat merah depan rumah orang ni lah janji along.

4 ulasan:

MAWAR BERDURI berkata...

Memang sah lah 2 sumandak. bagi wartawan2 yang berada di Permatang Pauh 2 suru depa pakai baju besi manalah tau ada peluru liar dan terbang tanpa diduga. aku bagi kau sumandak nasiat peruma kalau kau berada di Permatang Pauh Buat masa ni kau pun kena pakai baju kalis tumbukan.heheh..

sumandak bayu berkata...

Tak perlu nak pergi Permatang Pauh baru nak berhati-hati, cuma kita nak ingatkan kat rakan-rakan media kita bila dah luka, bekas di luka tu tetap akan ada punya. JADI nasihat untuk semua rakan-rakan MEDIA berhati-hati bila nak berdepan dengan Jentera PKR dorang ni cakap tak serupa bikin.

anggunsabah berkata...

ahahhh...PKR pny cakap ndk boleh pecaya, samsemg PKR ni bukan alang2PKR ini complete hal2 mengkianat bangsa,tanah air & negara kita. Ku ndak rela la PKR tumbuh di bumi malaysia yg ku cintai ini...Hidup n mati ku bersama BN..

sumandak bayu berkata...

Bukan main gi ulasan mu anggunsabah tapi tu baru ko yang cakap masalah dia pendapat orang lain macam mana pula tapi ko dah tunjukkan kesetiaan pada negara TAHNIAH lah

SaYaNG KInaBaLU - BamBOO OrchesRTa

KENunIkaN ANaK2 MudA KINaBalu yaNg MenGguNaKan AlaT MuZik TraDisIonal SePerti BamBU unTuk MenYamPaikAn LagU SAYANG KINABALU....JOM DeNGAR...(SiaP ba Lagi DiIRinggi DeNgaN Tarian SumaZau)

SiLIk SiLIk do mATo NU

ISAI BOH GIA NGARAN NU SUMANDAK KOH TALAWA KATARIK GINAWOKU SILIK SILIKAN MATOKU MIAGAL "SUMANDAK SANDAKAN"