Khamis, September 11, 2008

SeKATan BLOG DiTarik SeMULA

Hari ni kerajaan tidak lagi kenakan sekatan ke atas mana-mana web atau blog di negara ini. Berita Penuh - 11/09/08

KoMen: Sumandak berharap semua pelayar baik kapal besar, perahu dan sebagainya (laman web dan Blog) pandai-pandailah bawa haluan jan sampai wujud lagi sekatan daripada kerajaan yeeeee.....

Gunakan kebebasan ini sebaik yang mungkin.....bertanggungjawab dalam setiap cetusan idea, luahan hati serta pandangan jan pula lebih-lebih .(agak-agak lah yeeeeee).

2 ulasan:

Melayu - Kini berkata...

sumandak..
tak apa la tak sekat lagi..
setan pengarang tuh dah kena tangkap..

sumandak bayu berkata...

setakat setan pengarang dah kena tangkap tapi anak@cucu@cicit dia masih lagi berkeliaran dalam blog hahahaha.......

Tapi bulan puasa ni dorang kena gak tangkap dah tu.....lepas raya baru kena lepas punya...

SaYaNG KInaBaLU - BamBOO OrchesRTa

KENunIkaN ANaK2 MudA KINaBalu yaNg MenGguNaKan AlaT MuZik TraDisIonal SePerti BamBU unTuk MenYamPaikAn LagU SAYANG KINABALU....JOM DeNGAR...(SiaP ba Lagi DiIRinggi DeNgaN Tarian SumaZau)

SiLIk SiLIk do mATo NU

ISAI BOH GIA NGARAN NU SUMANDAK KOH TALAWA KATARIK GINAWOKU SILIK SILIKAN MATOKU MIAGAL "SUMANDAK SANDAKAN"